САЩ работят по план за предоставяне на разузнавателна информация за Украйна ,

...
САЩ работят по план за предоставяне на разузнавателна информация за Украйна ,
Коментари Харесай

САЩ може да предоставят разузнавателни данни на Украйна срещу руска инвазия

САЩ работят по проект за даване на разузнавателна информация за Украйна , която ще помогне на Киев да се опълчи на планувана съветска инвазия, написа " Ню Йорк Таймс ", базирайки се на високопоставени представители на американската администрация, оповестява ТАСС.

Сред ограниченията, обсъждани от Белия дом, Пентагона и Държавния департамент, са пренасочване на военни хеликоптери и друго военно съоръжение към Украйна, по-рано предопределени за афганистанските военни. Освен това американската администрация обмисля изпращането на спомагателни специалисти по кибервойна. Според изданието САЩ и Англия към този момент са изпратили редица специалисти в тази област в случай на " киберудар по Украйна ".

Американската информация може да включва изображения, които биха могли да дефинират дали съветските войски се движат, с цел да преминат границата, с цел да могат украинските военни да предотвратят офанзива.

Според източници на медията, американските разследващи служби към този момент дават на Украйна достъп до доста по-голямо количество материали, в сравнение с преди натрупването на съветската войска.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР